Υποδιευθυντής / Υποδιευθύντρια Καταστήματος- Λάρνακα, Πάφος


Εάν οραματίζεσαι μία επιτυχημένη καριέρα σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους οργανισμούς στον κόσμο, η εταιρεία Fashion House Ltd – Marks & Spencer, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε άτομα που επιθυμούν να εξελιχθούν στον χώρο διοίκησης του λιανικού εμπορίου, και ζητά να προσλάβει Υποδιευθυντή / Υποδιευθύντρια Καταστήματος για το κατάστημα της στην Λάρνακα.

Αρμοδιότητες

  • Ευθύνη για την επίτευξη των εμπορικών στόχων του καταστήματος
  • Σωστή διαχείριση της διαθεσιμότητας των

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βενετία, Ιταλία: Άνθρωποι διαμαρτύρονται κατά της εισαγωγής ενός συστήματος εγγραφής και της επιβολής τέλους στους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη για μία ημέρα, το οποίο προορίζεται για τη διατήρηση της λιμνοθάλασσας της πόλης. Manuel Silvestri/Reuters

Ήξερες ότι...

Στα Νησιά του Σολομώντα, μέχρι τον 20ό αιώνα, χρησιμοποιούσαν τα δόντια των σκύλων ως νομίσματα.

Σήμερα


Δευτέρα
29
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Γιορτάζουν :Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας, Σωσίπατρος, Σωπάτρα, Σώπατρος, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Κέρκυρα, Κερκύρα, Πάγκαλος

1707
Αποφασίζεται η δημιουργία της Μεγάλης Βρετανίας, με την ένωση Αγγλίας και Σκωτίας.
1945
Ο Αδόλφος Χίτλερ παντρεύεται την Εύα Μπράουν σε ένα καταφύγιο στο Βερολίνο και ορίζει αντικαταστάτη του τον ναύαρχο Καρλ Ντένιτζ.
1967
Αφαιρείται ο παγκόσμιος τίτλος και η άδεια επαγγελματία πυγμάχου από τον Μοχάμεντ Άλι, λόγω της άρνησής του να υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό.
1970
Πόλεμος του Βιετνάμ: Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Νοτιο-Βιετναμικές Δυνάμεις εισβάλλουν στην Καμπότζη για να κυνηγήσουν τους Βιετκόνγκ.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy