GuruPolitico: Ο κύκνος ήταν τελικά ασχημόπαπο σε σύνταξη!  


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου…

 

 

Ο κύκνος ήταν τελικά ασχημόπαπο σε σύνταξη!

Πρόεδρε μου με όλο τον σεβασμό, αλλά από πότε η παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας από τον Γιαννή, δικαιολογεί τη δική μου κουτσουκέλα; Τι πάει να πει προτού τα κόμματα της αντιπολίτευσης αρχίσουν την κριτική σε βάρος μου, ας δουν τους δικούς τους πολυσυνταξιούχους;

Το ερώτημα είναι απλό: Παίρνεις ή δεν παίρνεις σύνταξη; Και αφού παίρνεις, γιατί δεν τo δήλωσες στο «πόθεν έσχες»; Η απάντηση «ναι, αλλά κάμνουν το τζι άλλοι», θυμίζει αντίδραση μαθητών του Γυμνασίου όταν τους τσακώνει ο διευθυντής να καπνίζουν στ’ αποχωρητήρια. Κανένας πολίτης δεν είπε ότι οι αξιωματούχοι των κομμάτων είναι «αγιούθκια». Όμως εσύ μόλις πριν λίγους μήνες, όχι πριν δέκα χρόνια, μας το έπαιζες διαφορετικός. Μας έλεγες «ψηφίστε με κι εγώ θα φέρω νέον αέρα, θ αλλάξω τις κατεστημένες αντιλήψεις και πρακτικές. Εγώ είμαι το νέο, το καινούργιο, δεν είμαι σαν τους άλλους…». Τελικά αποδεικνύεται στην πράξη ότι είσαι χειρότερος από τους άλλους! Ο νεαρός «γαμπρός» που έπεισε τη φίλη μου την Καίτη την κομμώτρια να τον ψηφίσει, είναι τελικά ένας γερασμένος συνταξιούχος που ακολουθεί την πεπατημένη και μάλιστα προβαίνει σε ψεύτικες δηλώσεις παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Γνήσιο τέκνο του τέως! Τουλάχιστον ο φίλος του Σαουδάραβα είτε από ευαισθησία, είτε επειδή έτσι του είπαν οι επικοινωνιολόγοι του, είχε την εξυπνάδα και αποποιήθηκε της σύνταξης για όσο διάστημα ήταν στο προεδρικό, ενώ εσύ ούτε αυτό δεν ένιωσες την ανάγκη να κάμεις…

Όμως όπως έλεγα και της Καιτούλας το πρωί, «καλά να πάθουμε»! Η αφέλεια έχει κόστος. Το ομορφόπαιδο από τη Γεροσκήπου που το έπαιζε «Ρομπέν των φτωχών και των αδυνάτων», αντί σε κύκνο μεταμορφώθηκε σε χρόνο ντετέ σ’ ένα γέρικο ασχημόπαπο, ένα αξύριστο, τσαλακωμένο, μίζερο, «κιστημένο» ασχημόπαπο, το οποίο πετάσσοντας τη γραβάτα νόμισε πως έγινε…επαναστάτης. Αμ δε!

Μέρκελ

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μόσχα, Ρωσία: Άνθρωποι συμμετέχουν σε αγώνα δρόμου κοντά στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βασιλείου. Maxim Shemetov/Reuters

Ήξερες ότι...

Το 25% των εγκλημάτων στη Γαλλία διαπράττονται από νέους, ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Σήμερα


Δευτέρα
20
Μαΐου
2024

Γιορτάζουν :Θαλλελαίος, Θαλής, Λύδια, Λήδα, Λύδα

1498
Ο Πορτογάλος εξερευνητής Βάσκο ντα Γκάμα φτάνει στην Καλικούτ της Ινδίας, ανοίγοντας το εμπόριο δια θαλάσσης με την Άπω Ανατολή.
1867
Η Βασίλισσα Βικτώρια θέτει το θεμέλιο λίθο του Royal Albert Hall.
1902
Η Κούβα αποκτά την ανεξαρτησία της από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
1927
Ο Τσαρλς Λίντμπεργκ επιχειρεί την πρώτη υπερατλαντική πτήση χωρίς ενδιάμεση στάση, από τη Νέα Υόρκη, με προορισμό το Παρίσι.
2002
Το Ανατολικό Τιμόρ αποκτά την ανεξαρτησία του από την Ινδονησία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy