Gurupolitico: Αντραπείτε!


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου…

 

Αντραπείτε!

Είπα στον εαυτό μου, έρχεται Πάσχα κάμε λίγο κράτει, μπας και δεήσει ο καλός Θεούλης και συγχωρέσει τις αμαρτίες σου. Όμως αυτοί, μην δουν άνθρωπο να θέλει ν’ αγιάσει! Με μια και μόνο απόφαση τους, κατόρθωσαν να μου διαλύσουν την κατάσταση νιρβάνα στην οποία βρισκόμουν και να πετάξουν ομπρέλες και απλώστρες ίσια πάνω! 

 Για ποιους μιλώ; Μα για τον κ. Σαββίδη και τον Σαββάκη του που ως γνωστό… δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους! Έτσι με μοναδικό γνώμονα  την απόδοση δικαιοσύνης, αποφάσισαν ότι στην περίπτωση του δυστυχισμένου 76χρονου συζυγοκτόνου το Δικαστήριο δεν εξάντλησε  την αυστηρότητα του και ως εκ τούτου κατέθεσαν έφεση. Την ίδια στιγμή ή μάλλον λίγες εβδομάδες προηγουμένως, ο κ. Σαββίδης κι ο Σαββάκης του και πάλι με μοναδικό γνώμονα την απόδοση δικαιοσύνης, είπαν της κ. Ανδριάνας να ασχοληθεί με άλλα πράγματα και να σταματήσει να ψάχνει τους δολοφόνους του Θανάση της…

Μα δεν αντρέπεστε σιόρ; Δεν σας αρκεί το μαρτύριο που πέρασε ο καημένος ο παππούς, ο οποίος βλέποντας τη γυναίκα του να λιώνει από τους πόνους, έκανε αυτό που σε άλλες πιο προηγμένες κοινωνικά χώρες κάνουν οι γιατροί; Μπήκατε έστω για μια στιγμή στην τραγική θέση αυτού του ανθρώπου; Και μην μου απαντήσει καμιά ότι «η δικαιοσύνη είναι τυφλή», διότι θα της φκάλω τα μάθκια! Τυφλοί είναι όσοι και όσες δεν αντιλαμβάνονται το αλλοπρόσαλλο και απάνθρωπο που χαρακτηρίζει τις δύο γνωματεύσεις του κ. Σαββίδη και του Σαββάκη του. Ενώ στην περίπτωση του Θανάση καταπίνουν ολόκληρο κάμηλο (γιατί άραγε;;), στην περίπτωση του  76χρονου Χάντερ προσπαθούν να διυλίσουν τον κώνωπα.

Ήθελα εδώ να χρησιμοποιήσω έναν απόσπασμα από εκείνο το ποίημα του Λιασίδη που διερωτάται «αν έμεινε ύπνος πάνω τους», αλλά δεν θέλω να βάλω σε μπελάδες τους διαχειριστές της ιστοσελίδας. (Διότι στη δημοκρατική μας χώρα, όλα πλέον μπορεί να συμβούν). Αντ’ αυτού, σκέφτομαι ν ανοίξω μια τρύπα μέσα στην άμμο του lady’s mile, να βάλω μέσα την κεφαλή μου για να μην βλέπω και να μην ακούω τίποτε…

Μέρκελ 

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Grindavík, Ισλανδία: Λάβα ρέει από το ηφαίστειο Sundhnúkur στη χερσόνησο Reykjanes. John Moore/Getty Images

Ήξερες ότι...

Ψάχνοντας να βρούμε αντικείμενα, όπως κλειδιά, τηλεκοντρόλ κ.α, χάνουμε ένα χρόνο από τη ζωή μας.

Σήμερα


Δευτέρα
3
Ιουνίου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

323 π.Χ.
Ο Μέγας Αλέξανδρος ασθενεί αιφνιδίως στην Βαβυλώνα.
1946
Το πρώτο μπικίνι κάνει την εμφάνισή του στις πασαρέλες του Παρισιού
1955
Η Γαλλία αναγνωρίζει την ανεξαρτησία της Τυνησίας.
1970
Στις ΗΠΑ, ένας επιστήμονας του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν, ο Χαρς Γκόρμπιντ, κατορθώνει να συνθέσει για πρώτη φορά τεχνητό γονίδιο.
1998
Ο Μάικλ Τζόρνταν σκοράρει 41 πόντους εναντίον των Τίμπεργουλφς και γίνεται ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του NBA που φτάνει τους 29.000 πόντους στην καριέρα του.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy